Voor welke diensten kunt u mij inzetten?
interim, ad-interim, freelance, freelancer, marketing

Tijdelijke projecten

Als buitenstaander heb ik geen emotionele binding met uw bedrijf en pak ik de dingen aan met een frisse blik. Dus voor tijdelijke projecten die eventuele gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering, kunt u mij prima inzetten. Ik ben onafhankelijk en kan daarom objectief oordelen. Dat maakt het makkelijker om veranderingen door te voeren.

Tijdelijke expertise

Wilt u een professionaliseringsslag maken, maar mist u daarvoor de marketing-slagkracht? Dan haalt u met mij de ontbrekende expertise in huis. Met mijn jarenlange ervaring op marketinggebied, zowel strategisch als operationeel, help ik u snel de juiste marketingkoers te varen.

Langdurige afwezigheid

Is uw huidige medewerker langdurig afwezig door bijvoorbeeld een sabbatical, ziekte of zwangerschap? Dan kan ik moeiteloos instappen. Door mijn ervaring ken ik de processen of leer ik ze snel kennen. Zo verliezen we geen tijd.

Tijdelijke werkdruk

Ligt de werkdruk tijdelijk hoger, bijvoorbeeld doordat u tegen een deadline aanloopt en uw prioriteiten even ergens anders liggen? Maar wilt u niet dat dit ten koste gaat van de marketingactiviteiten? Dan spring ik graag bij. Ik stap moeiteloos in, zonder lange inwerkperiode. Hands-on en resultaatgericht!

……….